Om oss

 

Vi säljer golfutrustning till hela Sverige via internet. Swegolf.se är en del av företaget JJ Golf AB, organisationsnummer: 559348-0865 med säte i Aneby på det småländska höglandet. Här finns produkter för dig som vill förnya, förbättra och underlätta din golf för att nå en högre nivå eller bara kunna njuta av detta fantastiska spel. 

Jag som startat verksamheten heter John Johannesson och har varit en inbiten golfare sedan 2004. Jag har tidigare i livet arbetat ett par år i en fysisk golfbutik i Jönköping som även den erbjöd handel via nätet. Efter en högskoleutbildning inom ekonomi och ett par års arbete ville jag testa på att driva ett eget företag och göra något jag verkligen brinner för. Resultatet blev denna e-handel.

Vi har ingen fysisk butik eller showroom men det går även bra att hämta upp beställningar i Aneby, 578 33 om man har vägarna förbi. Kontakta oss före beställning för att bestämma tid samt erhållande av rabattkod för avdragen fraktkostnad. Bor du inom Aneby tätort kan du få din beställning hemkörd av oss utan extra kostnad.  

Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontaktuppgifter
E-post: info@swegolf.se 
Telefon: +46 (0)761 - 33 36 13

Adress: Stigbergsvägen 8, 578 33 Aneby 

Samtliga våra produkter hittar du här.